Lid worden

Als je een aantal keren bij een opkomst hebt meegedraaid en nu toch echt denkt Dit is iets voor mij! dan kun je natuurlijk lid worden van de Lincoln.

Hoe word ik lid?
De manier om lid te worden, is door aanvragen van een inschrijfpakket bij de leiding, bestaande uit een inschrijfformulier, contributieformulier (hieronder te vinden), ons privacybeleid (hieronder te vinden) en een gezondheidsformulier. Na invullen lever je deze weer in bij de leiding waarna je van hun hoe alles verder gaat.

De Installatie
Een belangrijk onderdeel van lid worden is de installatie. Hierbij leg je de scoutingbelofte af, waarmee je een echte scout wordt. Voor iedere leeftijdgroep/speltak is de belofte net iets anders, aansluitend bij wat jij al kan. Al benieuwd? De beloftes kan je hier bekijken: Naar beloftes gaan

Contributieregeling en privacybeleid
Ten eerste volgt hier onze contributieregeling. Hierin vind je informatie over hoe bij onze scoutinggroep de contributie in elkaar steekt. Naast de contributie van € 136 komen er nog kosten bij voor diverse activiteiten en kampen. In totaal komt dat uit op ongeveer € 300 per jaar, exclusief de aanschaf van een scouting uniform. Met een Gelrepas kun je korting krijgen. Neem contact met ons als je hier meer over wilt weten.

Contributieregeling

Ten tweede volgt hier ons privacybeleid. Hierin staat hoe wij als groep omgaan met de gegevens onze leden.

Privacybeleid

Betrokkenheid van ouders
Om jou een hele leuke tijd bij onze groep te laten hebben, zijn er veel vrijwilligers nodig: denk aan mensen voor de leiding, maar ook voor het bestuur van de groep en voor het onderhoud van onze blokhut. Op al die terreinen kunnen je ouders ook een rol spelen: soms door een vaste taak op zich te nemen, vaak ook door gewoon af en toe bij te springen. Die betrokkenheid is leuk maar ook belangrijk voor het succes van de groep!